Ouderraad 

 


De Ouderraad van CBS de Torenberg

 

Beste ouders en verzorgers,

 

Wat is de ouderraad?

 

De ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste ouders die helpt bij het organiseren van verschillende activiteiten, zoals het sinterklaasfeest, het kerstfeest, het paasfeest, bijdrage voor schoolreis en –kamp, afscheid van groep 8 en het schoolfeest.

 

Ouderbijdrage

 

Eén keer per jaar krijgt u van ons een brief waarin wij u vragen om een vrijwillige ouderbijdrage. Hiervan organiseert de ouderraad samen met het team van school deze activiteiten. De ouderraad zorgt bijv. voor versiering van de hal bij sinterklaas en kerst, voor cadeautjes en ijsjes bij schoolreis.

 

Samenstelling

 

De ouderraad bestaat op dit moment uit zeven moeders en twee vaders. Daarnaast hebben we ook een leerkracht  in de ouderraad.

 

Vergaderingen

 

De ouderraad vergadert ongeveer 8 keer per jaar op school. Op deze vergaderingen worden de diverse activiteiten besproken en de taken verdeeld zodat alles zo goed mogelijk verloopt.

 

Aanmelden als nieuw lid

 

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het u wat om bij de ouderraad te komen, laat dan uw naam, email adres en telefoonnummer achter. Zodat wij u kunnen benaderen.

U kunt zich ook aanmelden als hulpouder. In dat geval wordt u (vrijblijvend) benaderd wanneer er hulp nodig is bij één van onze activiteiten. Een leuke manier om bij de school betrokken te zijn en bovendien is uw hulp hard nodig om de activiteiten mogelijk te maken!!

 

Wilt u na lezing meer informatie dan kunt u ons mailen op ouderraadcbs@zeelandnet.nl of  één van ons aanspreken op het schoolplein.

 

Graag tot ziens!
De ouderraad

 

 

De leden van de ouderraad:

Femke van Geffen-Gelderland (voorzitter)

Marja Westerbeke-Wolfert (penningmeester)

Kirsten Eggebeen-Schiewold

Saskia Andriessen-Loof

Mariska van Hoeve-Vaal

Mathijs de Koeijer

Coen Dekker

Lotje de Putter

Linda Stouthamer

Marjolein Verpoorte

 

300_dsc06202.jpg